Blog Image

Familien Berg Foged

Familien består af:

Gitte, Chili, Lotus, Phoenix & René
Vi bor på et nedlagt landbrug ved Hjallerup, hvor vi har: Hestene: Jens og Bimmer. Kattene: Ida Marie & Steen, Fede Dorit, Erik og FrejaFrank. Gederne: Marry, Kesse, Elly, Thorvald og Aksel. Rotterne: Rita og Jytte. Hønsene: Sofia, Gerda og de 27 andre. Hannen: (Vold)-Tage. Fiskene og mallen: Rikke, Ronny, Sug-Ellen og de to slørhaler - Huskyen: Keld.+ 8 løbeænder

Foredrag med Frank fra Bonderøven

Hverdagen Posted on ons, oktober 23, 2019 06:07

Jeg havde jo givet René 2 billetter i årsgave til et foredrag i Brønderslev, hos Nordjyllands Idrætshøjskole, som fandt sted i går. Og heldigt nok, fik jeg lov til at komme med. Det var en utrolig god og spændende aften og Frank fortalte levende om ham selv, livet på landet og om familiens måde at leve på. Og så kunne vi godt leve med den lidt dårlige lyd med knas på linien og en høj bas, der dunkede indefra hallen ved siden af. Vi sad også helt i front. Vi kunne ikke komme tættere på. Det var så fint.

Det er også en stor mærkedag i dag. René er på sin 6. dampestop uge. Det er så sejt gået. Hvor der er vilje, er der vej 💪Husk hyggen

Hverdagen Posted on man, oktober 21, 2019 22:04
Ude og spise på Alanya

I dag var Chili, René og jeg ude og spise på Alanya. Vi havde lidt, der skulle fejres 😍🤩 I skal nok få mere, at vide om dette, senere. Vi skal liiiige være helt 100%, før vi offentliggøre noget 😃👍Sidste feriedag i denne omgang…

Hverdagen Posted on søn, oktober 20, 2019 19:29

Ja, i dag var det sidste feriedag i denne omgang. Og sikke en ferie det har været. Det har været en dejlig ferie og nok den bedste jeg nogensinde har haft. Helt ærligt. Vi har lavet og oplevet så meget.

Phoenix i sit es

I dag har vi hentet halm hjem og kørt det ind i laden. Så er vi simpelthen klar til vinteren på alle områder. Dejlig følelse.

Huset har været fyldt af liv i dag. Lotus havde Fine på besøg og Chili havde Emma på besøg. Mads kom også hjem og spiste til frokost.

Drengerne holder ølpause

Lotus og Josefine ville ud og ride og vi fik hurtigt sadlet hestene op. Mads var frisk og fik både en tur på Jens og også på Bimmer. Sjovt syn.

Mads på Bimmer, bare en lille tur
Og så fik vi fornemt besøg i dag af en smuk kronhjort

Jeg har fået slået græs i haven og tænker det måske er årets sidste græsslåning i år? Man kan jo håbe 😊

Mere friske landæg finder man ikke?! Men tror ejerne er skøre i skalden 😂😂

Madpakkerne er smurt og de små er afleveret hos deres far. Chili og vi andre er blevet kogevasket og nu har vi smidt os med stængerne oppe og lader op til en ny uge på job/skole.Næste »