6 år – tillykke lille skat…

Så fyldte Chili 6 år – og hvilken stor dag. Hun fik lavet huller i ørerne. Hun var bare SÅ dygtig. Hun blev lidt forskrækket ved det første hul, over den høje lyd. Der løb et par tårer og så var det ovre og hun var klar til hul nr. 2, som hun så klarede i stiv arm, uden at blive ked af det. HUN voksede lige 10 cm efter det og skulle straks have taget billede, som vi skulle sende til far. Hun var så stolt! Det var jeg også. Det var så modigt gjort af hende.
Vi tog i BR efterfølgende og købte en gave til hende og Lotus. Chili mente også Lotus skulle have en lille ting, når nu hun var med. Sødt tænkt af Chili. Hun var også så heldig at få et par søde stjerneøreringe af Marianne (Mortens bedstemor) – Det var virkelig sødt af hende. Vi takker mange, mange gange.

STORT tillykke til Chili-musen med de 6-år… Og I kan tro hun er blevet fejret. Først fødselsdag i børnehaven, AG og FP kom og tog hende med ud og vælge skoletaske lørdag, så fødselsdag for sine venner, dagen i dag og på søndag kommer familien og fejrer hende. Det kan hun vist ikke klage over, vel?

Chili bestilte Hawaii-pizza til aftensmad – med parasoller og vi nåede lige at hygge lidt sammen med far, inden jeg skulle af sted på job. Desværre skabte mondeoen sig på vej hjem fra Aalborg i dag. Den begyndte at ruske og larme på motorvejen. Kunne umiddelbart ikke se noget, og forsøgte at køre hjem. Kunne ikke køre hurtigere end 50 km/t – for hvis jeg kørte hurtigere end det, begyndte den igen at hoppe og larme. Jeg fik dog handlet ind i Hjallerup på vej hjem og fik benzin på. Men det var absolut ikke sjovt, at køre med ungerne og tænke på, hvis man ikke kunne komme hjem. Hjem kom vi og John fik kigget på den, da han fik fri og vi fik hurtigt fat i morfar, der var så sød at komme med reservedele til mondeoen. Det var “bare” en bremseklods, der var røget. Gudskelov. John fik det hurtigt fixet og vi slap for en tur til mekanikeren. Skønt! AG og FP kom med flere gaver til Chili fra hendes moster. Den pige har godt nok fået fejret sin 6-års fødselsdag rigtig mange gange nu. Ja, man skulle være seks år igen, hva??!

Leave a Reply

Skriv et svar