30. uge gravid

+ 12 kilo siger vægten og maven vokser ekstremt for tiden. Kan slet ikke følge med smiley
Ikke sært at jeg vokser som jeg gør med den søde man jeg har, der sådan forkæler mig med lækker mad. To gange i denne uge er jeg kommet hjem fra arbejde til det lækreste julemad. Først flæskesteg med det hele og i går andesteg med lækker tilbehør. Han forkæler mig virkelig i denne tid. Det er skønt.

I går var jeg til jordemoder igen i Dronninglund. Alt var som det skulle være. Dog skulle jeg være opmærksom på mine kraftige plukveer og holder øje hvis de bliver regelmæssige – men ellers var jeg i tip top form og Phoenix ligeså. Han blev skønnet til at veje 1200 gram – så det er ikke baby det hele der sidder på maven. ha ha.

Da jeg kom på job havde min nisse gået amok og pyntet op! ha ha. Det er virkelig så sjovt og vi har det så skægt med det heroppe på jobbet her i december. I dag skal vi så gætte hvem vores nisse er. Det bliver sjovt at se om man har været en god nisse selv (og ikke bliver gættet) og om man kan gætte ens egen nisse.

Pigerne tog på ferie tirsdag aften hos deres AG og FP og skal være der helt til i morgen aften. Det er så underligt, når de ikke er hjemme. Bliver godt at se dem igen i morgen, når vi ses til naboerne/bedsternes julefrokost, hvorAG og FP også er inviteret op. Det bliver SÅ hyggeligt! Glæder mig rigtig meget. Birthe har lovet at lave julemad. Mine tænder løber allerede i vand. God måde at skyde en juleferie i gang på, i selskab med de bedste omkring os! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar