Vandbakkelser med flødeskum, vaniljecreme og cremet jordbærmarmelade

Er lidt sent ude, eller nogle vil måske mene tidligt ude med fastelavnsboller / vandbakkelserne – men nu har jeg haft den nye ovn i et år og har lovet familien at lave de berømte vandbakkelser da jeg fik den nye ovn. Bedre sent end aldrig. De er nu nemme at lave og jeg havde faktisk det hele til at lave dem – så var det bare at gå i gang da jeg fik fri fra job.

I middagspausen fik vi også lige gået vores lille 20 minutters runder i “skoven” ved siden af os for at få luftet hovedet og kroppen.

Gæsserne var også lige med ude på en 5 minutters lufter. De må jo godt nok ikke komme ud i disse tider – men de bliver så glade når de lige kommer med ud og strække ben og vinger. Så hurtigt ud og hurtigt ind igen sammen med os og hundene i vores tomme hønsegård.

Weekenden er startet for mit vedkommende. Mangler bare min bedre halvdel til at komme hjem fra job. Har udnyttet tiden med lidt rengøring. Ungerne er blevet kørt op til deres far på weekend. Så er det bare René og jeg hjemme på gården i weekenden og alle de firbenede. Ingen vilde planer, bare kvalitetstid så det basker.