Tid til tandlæge

Pigerne skulle i dag til tandlægen som det første her til morgen. Lidt dårlig timet med ældstebarnets første rigtige skoledag efter nedlukningen. Men det er jo ikke altid nemt at forudse, når tiderne bliver sat et år i forvejen. René var så sød, at tage med pigerne til tandlægen, så jeg ikke skulle tage fri for det. Dejligt med en sød og hjælpsom bonusfar. Mindstemanden skal også til tjek her sidst i april. Næste år bliver det timet så de kan komme afsted samtidigt. Men nul huller for begge piger. De har været dygtige med tandbørsten. Dejligt!

I dag måtte vi også sige farvel til Ida-Marie, vores gamle hunkat. Vi har haft hendes siden hun var knapt 2 uger gammel og vi har selv flasket hende op. Hun har været hos os i mange år og bragt så mange skønne killinger til livs. Hun har desværre været ude for en ulykke og kom sig desværre ikke – så vi har valgt at give hende fred. Vi kommer til at savne hende! Heldigvis har vi Fede-Dorit som er en af hendes killinger, der kan føre hendes gener videre. Men savne hende, ja – det kommer vi til. Suk.

Efter arbejde drønede vi hurtigt over til reservebedsterne. Jeg hjalp med lidt PC-værk og manden fik læsset bilet. Og så blev der delt lidt skønt sladder over en hurtig kold. Vi har fået lov at få en havefræser til køkkenhaven. Den er vi godt nok glade for. Så behøver vi ikke nedlægge hegnet, hver gang traktoren skal derind og pløje. Nu kan vi gøre det med havefræseren. Nøj, det er luksus!