Status på jobbet

Det var en lang dag i går med status på job. Kan godt mærke jeg ikke er vant til at stå op en hel dag. Godt jeg valgte de praktiske sko – ellers var jeg nok helt færdig i dag.


Ungerne kom hjem til mig lidt efter jeg var kommet hjem. Dejligt at se dem. Ældste barnet og jeg tog på julegave tugt og fik byttet julegaver mellem hende og hendes veninder og vi var lige vej af naboen med lidt æg. Selvom vi har så få høns, så kan vi ikke nå at spise så mange æg, når ungerne ikke er hjemme.

Det var underligt at aflevere mindstemanden i børnehaven i dag. Tænker ikke de bliver mere end en håndfuld i alt. En smule dårlig samvittighed over at aflevere ham, men jeg har et job, der skal passes – så der er ikke andre muligheder. Men mon ikke de kommer til at råhygge sig dernede og bare være i fokus hos pædagogerne.