Skal vi flette vore julehjerter sammen?

Var i går oppe efter en Julepose fra Hellevad Kirke. Den var godt nok fin. Hjemmebag og en masse til at klippe-klistre samt salmer og to julefortællinger. Virkelig et godt initiativ, når man ikke har mod på at skulle forsamles til jul i kirken.

Ældste barnet og jeg kunne slet ikke stå for alt det kreative og gik straks i gang med at klippe og flette julehjerter, mens René lavede dejlig aftensmad til os. Mine blev dog ikke så pæne – Chilis var noget kun flottere. Men det var hyggeligt og sjovt at lave dem. Vi fik Mexi-burgere – Absolut en af mine livretter. Egentlig en simpel burger – med løg og rød peber blandet med Tabasco godt stegt på en pande og så en godt krydret bøf indeni og selvfølgelig de helt rigtige “glatte” burgerboller! Mums siger jeg bare.

Lavede også min første anmeldelse i går. Kørte bagefter en bil på vej hjem fra job, der slingrede noget og kørte ufatteligt usikkert. Tænker personen havde været fuld eller så var det en gammel person, der ikke burde have kørekort.

René er syg i dag og er hjemme. Bette stakkel. Dog ikke noget med Corona at gøre. Bare dårlig. Håber han snart er på toppen igen.

I går lukkede resten af Danmark jo ned igen med restriktioner. Den havde vi nok luret ville komme – så ingen overraskelse her.