Lægetjek og pind i næsen

Var hos et lille lægetjek i morges, hvor jeg igen skulle have taget en masse blodprøver og målt blodtryk. Har da også fået et lille minde med hjem derfra, i form af et kæmpe blåt mærke. Men ellers gik det fint. Får svar i næste uge, så må vi se hvad næste step er.

Ville have været vej af en kviktest efter lægen, men i og med jeg blev så forsinket hos lægen, pga. ventetid – så droppede jeg det. I stedet tog to kolleager mig under armen og så kørte vi til test i Sæby. Min første kviktest i næsen. Det var virkelig slet ikke slemt. Havde virkelig frygtet det. Men det blev da godt nok gjort til skamme. Testen var negativ, så nu kan vi gå den forlængede weekend positivt i møde. Dejligt!

I dag fik vi endelig tømt vores septiktank, efter en del slåssen med Brønderslev Kommune og “deres” FKSSlamson-firma. Ufatteligt så meget bøvl med dem hvert år. Sidste år kom de aldrig og kommunen sendte et andet firma til at klare ærterne, da vores tank ikke kunne rumme mere – efter måneders ventetid. Og i år kom de godt nok – men så kørte de igen fordi deres maskine var for lille til det arbejde, som vi havde forudbestilt dem til. Der står at vi skal have stor slamsuger ud (oplyste og bekræftede de også hos Forsyningen) og ikke en lille i vores papirer! Lang slåskamp er gået i gang. Det kan ikke passe vi selv skal finde en anden leverandør og ovenikøbet betale for det. Det vil vi gerne – men så vil vi ud af Brønderslevs kommunes samarbejde med FKSSlamson. Ellers kan det blive en meget dyr fornøjelse at få dem til at ordne det i gebyrer for forgæves kørsel hvert år og timepris/løn for at få en stor slamsuger ud. Det kan simpelthen ikke passe!? Så det kører vi hårdt på lige pt. for at få lov til at have vores egen entreprenør (i vores tilfælde Nordjyllands Sug og Spul) på kontrakt – så vi overholder loven om at få tømt tanken den ene gang om året. Han kommer da i det mindste til aftalt tid og kan klare jobbet i første hug til en overkommelig pris.