Lægetjek og indretning af børneværelse

Vi var lige en smut hos lægen med teenageren, der går og døjer med hendes ene øre. Det var heldigvis hurtigt overstået og så kunne vi komme hurtigt hjem igen. Fortsætter hendes gener, skal vi have fat i ørelægen i stedet. Øv.

Mindstemanden har været så heldig at få sin gamle seng med hjem til os fra sin far af. Er sikker på han bliver mega glad, når han kommer hjem. Selvom den nok ikke helt kan slå den seje seng, han han har fået hos sin far. Så blæret altså. En Lynet McQueen seng med lys i lygter og fælge. Men tænker han bliver glad for denne her løsning og det mere plads der er blevet på hans værelse.

Hans store sovesofa, der altid var slået ud og fyldte det meste af hans værelse – er blevet sat ind til hans søster. Så har hun mulighed for overnattende gæster inde hos hende. Hun har masser af plads. Og hendes gamle lilla sofa er røget ud. Generelt er der blevet tømt rigtig godt og grundigt ud på værelserne. Manden min har været stikirenddreng i dag og hentet ting og sager til værelset. En ny rumdeler og Paw Patrol sengesæt er blevet hentet hjem. Så mangler vi bare de bestilte Paw Patrol plakater og billede af Pyjamasheltene som jeg har købt til ham. Men mon ikke de kommer hjem her sidst på ugen.