Ikke helt ufarligt at kælke

Lotus kom lidt til skade i går, da vi var ude og kælke. Først troede vi det “bare” var slaget, men hånden hævede godt op i går aftes og skiftede farve – så måtte lige vej af egen læge her til morgen og så efterfølgende Hjørring sygehus for lige at få taget et røntgen af hånden og tommelfingeren. Det hele gik simpelthen så hurtigt og vi gik lige igennem alle undersøgelser og fik lynhurtigt svar på at den ikke var brækket, men “bare” forstuvet. Det plejer ellers at tage en 4-6 timer sådan et forløb -men fordi vi kom så tidligt på dagen, var der masser af tid og læger. Lægen var også virkelig sød, hun tog sig god tid til Lotus på skadestuen og viste og fortalte om billedet af hendes hånd. Det er guld værd med sådanne nogle læger, der har overskud til at være der for børnene på den måde. Så forbinding på og så passe lidt på den. Men Lotus var klar til hendes kælkedate om eftermiddagen igen, selvom moderen her ikke helt synes det var sådan en fantastisk idé – men alt gik godt og ingen kom til skade.

Vi fik også lavet hindbærsnitte snemand da vi fik fri. Det er ikke den fineste kage, jeg har lavet, men ungerne synes den var et hit og var den bedste hindbærsnitte kage jeg havde lavet. Det tæller vel også lidt 😅

MIn egen Olaf-hindbærsnitte kagemand – intet mindre

Aftensmaden stod på UFO’er og lidt sundt tilbehør. En prøve på ny ret til fredagshyggen. Et godt bud med lidt justeringer. Fredag er lig med hygge foran tvet med en god børnefilm og fingermad. Så disse UFO’er er faktisk helt perfekt.