Hvad giver man manden, der har alt?

Officielt har vi kærestedag i dag, den 28. september. Vi tyvstartede dog i weekenden, hvor vi fejrede kærligheden med en tur i Zoo, god mad og hygge. Jeg vidste virkelig ikke hvad jeg skulle give min kære mand. Kunne jo sagtens give ham den traditionelle “bonderøvs-skjorte” eller noget han kunne bruge på gården. Men jeg savnede noget helt specielt. Ideen fik jeg da vi var ude i Zoo, hvor vi stod ved siden af Klatreparken og René udbrød, at det var fedt og det gad han godt prøve! Jeg gik straks i gang med at få arrangeret, lavet gavekort og fik booket tid til ham og booket en tid til de store piger, hvis de har lyst. Jeg har valgt at give ham den oplevelse, at han kan komme i Klatreparken og udfordre sig selv lidt. Jeg tør dog ikke – jeg kender mine begrænsninger. Men jeg og ungerne vil stå og heppe på ham neden under hele vejen igennem.