Hjemmearbejdspladsen på plads

Fik installeret den nye printer og sat nyt skrivebord op i går aftes – så kører det hele lidt bedre, når alt har sin faste plads.

Det blev til et fint lille hjørne

René har haft fri i dag og har været stik-i-rend-dreng for os tøser. Han var ude og hente nyt skrivebord til Chili. Jeg købte hendes det gamle til stuen og så har hun fået et hun gerne ville have fra Ikea. Smart smart. Det har René så været ved at samle i dag. Ældstebarnet har været sammen med veninden i dag oppe i byen og været i “skole”. Dejligt de er så selvkørende. Det er lidt noget andet med mellemstebarnet. Det kræver lige lidt mere med hende at få hende til at holde fokus og komme igang med opgaverne. Men vi synes egentlig dagen er gået ganske fint. Vi har været ude og gå 10 minutter i formiddags i min pause og en 25 minutter i middagspausen – bare for at komme ud og lufte hoveder. Tiltrængt.

Inden aftensmaden fik René og jeg gået en længere tur og fik vendt dagen. Elsker når man går sammen, så får man vendt en masse og snakket mere sammen, end hvis vi bare var derhjemme. René lavede aftensmad mens ældste barnet og jeg gik i stalden.