Har fået plaster på 🩹

Min bette bil har fået plaster på, indtil den kan komme på værksted på mandag. Irriterende med helligdage, når sådan noget her sker.

Den bliver heldigvis fixet på mandag og jeg får en lånebil i mens. Så langt så godt 🙂 Men hold nu op, et svineri. En kollega og jeg brugte langt tid på at rydde glas op både i og udenfor bilen. Det var vanvittigt. Frederikshavn kommune dækker skaden, da det var en af deres Park & Vej medarbejdere der ved et uheld slog græs lige op til parkeringspladsen, hvor jeg holdte. Det var så her en sten var fløjet og ramt min bil. Ganske uheldigt må man sige. Men dejligt, at de dækker skaden! 🙂🙂🙂🙂

I går blev dagen brugt på at skaffe en coronatest, så jeg kan være klar til weekendens strabadser. Det var ikke just ligetil. Sindssygt lang kø alle steder. Dog var der kort kø i Brønderslev, så det var skønt.

Og så kunne jeg passende lige besøge genbruge ved siden af, der havde åbnet.

Vi var også oppe og besøge familien i Frederikshavn og vi fik lov at holde mindstebarnebarnet. Hvor er han altså bare lækker. Det er helt vildt så sød han er 💙