Godt nytår alle sammen 💥

Sørme om vi ikke også kom godt ind i det nye år. Sikke et år, sikke en fest i går 😂

2020… Wooow, sikke et år. Men uanset hvad, så har 2020 alligevel været et rigtig godt og dejligt år for mig. Jeg har stadig mit skønne job (hvilket jeg sætter stor pris på i disse tider) og kærligheden til René bare vokser og vokser. Har aldrig følt så stor en kærlighed. Føler mig heldig og elsket ❤️

Livet som skilsmisseforældre kører også bare på skinner og børnene trives, det er det vigtigste.

Selvom meget har været lukket ned i 2020 og vi har været begrænsede har vi alligevel formået at få nogle af de fedeste oplevelser i 2020. Nogle af de bedste var turen med overnatning i Ree Park og vores juleaften i shelter i Hammer Bakker har virkelig været noget af det fedeste jeg nogensinde har oplevet. Og ikke mindst weekendturen med svigerfamilien til Sønderjylland. Elsker at René altid er der for mig og altid griber mig når jeg falder – og ikke mindst altid er med på mine skøre og tossede ideer.

2020 blev også året hvor jeg tog en længe og velovervejet beslutning – og fik ryddet op i mine nære familierelationer. Faktisk er min sidde af familien pænt begrænset nu. Men det er OK. Jeg føler mig heldig over at have fået en ny og dejlig svigerfamilie og elsker min egen lille familie og de venner som jeg ser som familie ❤️ Livet på Gyllegården er lykken for mig. Og i ved at jeg skal bæres herfra 😂 Elsker livet her på landet med alle vores dyr og min landmand.

❤️ Nytåret skal i år fejres med de nærmeste i min boble og jeg elsker det ❤️🤩

Godt nytår til jer alle sammen. Pas på jer selv og hinanden. Vi ses i 2021, virtuelt eller helst live 🤩 Vi krydser finger og håber 🍀