Godt nyt√•r alle sammen ūüí•

S√łrme om vi ikke ogs√• kom godt ind i det nye √•r. Sikke et √•r, sikke en fest i g√•r ūüėā

2020… Wooow, sikke et √•r. Men uanset hvad, s√• har 2020 alligevel v√¶ret et rigtig godt og dejligt √•r for mig. Jeg har stadig mit sk√łnne job (hvilket jeg s√¶tter stor pris p√• i disse tider) og k√¶rligheden til Ren√© bare vokser og vokser. Har aldrig f√łlt s√• stor en k√¶rlighed. F√łler mig heldig og elsket ‚̧ԳŹ

Livet som skilsmissefor√¶ldre k√łrer ogs√• bare p√• skinner og b√łrnene trives, det er det vigtigste.

Selvom meget har v√¶ret lukket ned i 2020 og vi har v√¶ret begr√¶nsede har vi alligevel form√•et at f√• nogle af de fedeste oplevelser i 2020. Nogle af de bedste var turen med overnatning i Ree Park og vores juleaften i shelter i Hammer Bakker har virkelig v√¶ret noget af det fedeste jeg nogensinde har oplevet. Og ikke mindst weekendturen med svigerfamilien til S√łnderjylland. Elsker at Ren√© altid er der for mig og altid griber mig n√•r jeg falder – og ikke mindst altid er med p√• mine sk√łre og tossede ideer.

2020 blev ogs√• √•ret hvor jeg tog en l√¶nge og velovervejet beslutning – og fik ryddet op i mine n√¶re familierelationer. Faktisk er min sidde af familien p√¶nt begr√¶nset nu. Men det er OK. Jeg f√łler mig heldig over at have f√•et en ny og dejlig svigerfamilie og elsker min egen lille familie og de venner som jeg ser som familie ‚̧ԳŹ Livet p√• Gylleg√•rden er lykken for mig. Og i ved at jeg skal b√¶res herfra ūüėā Elsker livet her p√• landet med alle vores dyr og min landmand.

‚̧ԳŹ Nyt√•ret skal i √•r fejres med de n√¶rmeste i min boble og jeg elsker det ‚̧ԳŹūü§©

Godt nyt√•r til jer alle sammen. Pas p√• jer selv og hinanden. Vi ses i 2021, virtuelt eller helst live ūü§© Vi krydser finger og h√•ber ūüćÄ