❤ Glade, dejlige jul… ❤

Så blev det også jul på Nørvang. Og en dejlig en af slagsen. Omgivet af familie ❤

Vi har tyvstartet lidt. Det kan i vel godt regne ud. Vi har nemlig allerede holdt mini-juleaften for ungerne, da jeg ikke har børnene i juleaften i år. De skal være hos deres far og hans familie. Men der skulle ikke mangle noget. Der var gaver, gæster, julemad og mandelgave til den heldige.

René havde stået i køkkenet hele dagen og bare tryllet løs, da jeg var på arbejde og ikke havde muligheden. Det smagte så dejligt. Vi var alle godt forspiste, da vi skulle pakke julegaver ud.

Ungerne fik så mange dejlige gaver. Lotus’ ynglings gave var et kattetræ til hendes katte, som hun fik af Mads. Fønne fik en el-politiscooter han selv kan køre på. Den var han også vildt glad for og Chili fik en space-lampe og et minikøleskab til værelset. Lotus fik også en bamse, der kunne alt muligt og selvfølgelig en “nuttebamse” også, som hun samler på. Jeg fik en jagtkniv af Mads – Elsker den! Selvom den er noget skarp og jeg allerede har skåret mig på den. Thi hi.
Af René og ungerne fik jeg en Day-taske som jeg havde ønsket mig. René fik en Fjällräven skjorte som han også har ønsket sig af mig. Han fik også en flot varm trøje af Mads.
Af bedsterne fik vi alle penge, så vi selv kan købe det vi ønsker os. Altid dejligt. Af familien på Sjælland fik vi tallerkner i hvide fra Hammershøi, som vi samler på og af familien i Frederikshavn fik vi også Hammershøi – en stor flot skål.
★ Dejlige gaver alle sammen ★

Inden jeg runder af, vil jeg gerne ønske alle jer, der læser med – en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Pas på jer selv og hinanden.
Juleaften holder René, dyrene og jeg alene i år på Nørvang. Vi skal hygge det bedste vi har lært.

❤ GLÆDELIG JUL! ❤