Et glædeligt og dejligt gensyn

Dejlig eftermiddag i går hos naboerne til en kold øl og delen sladder. Det har jeg virkelig savnet! OG kan slet ikke vente til næste gang vi skal ses.

Manden min har fødselsdag i dag, rigtigt! Selvom han er blevet fejret i weekenden, skal han også fejres i dag. Han er dog ikke helt så sød ved sig selv, eftersom han har valgt at tage til tandlægen på hans fødselsdag.

Vi er begyndt på en ny svensk serie: “Huss”. Har set 2 afsnit og er allerede stor fan og glæder mig til næste afsnit. Kan helt klart anbefales! Også selvom man som jeg mest er til programmer som Forside Fruer og Landmand Søger Kærlighed.

‘Huss’ er baseret på fortælling om Irene Huss som kommer fra bøgerne af Helene Tursten. I denne nye filmatisering er det i stedet Irines datter Katarina som er hoved karakteren og hendes liv vi følger. 

Katarina er på trods af et kompliceret forhold gået i mors fodspor i forhold til arbejdet, og er nu selv en ny uddannet politibetjent. Den nye filmatisering er 5 små film som alle har deres egen kriminalsag, men selvfølgelig er bundet op i en samlet historie. I de 5 film film følger vi Katarinas udvikling og lærer mere til det komplicerede forhold til hendes mor.