Sovet dagene væk…

Må nok indrømme jeg har sovet og sovet de sidste dage væk. Har bare været så meget ramt af sygdom og derved også træthed. I dag er heller ingen undtagelse. Gik igen i seng kl. lidt i ni i går aftes og sov til kl. 6. Afleverede ungerne og gik direkte hjem i seng igen og sov til middags tid. Sådan har det været de sidste par dage. Nu er det dog “kun” ondt i halsen og snot, der driller mig og så den ufattelige dumme træthed. Jeg skal være klar til i aften, hvor jeg skal på job. Så må jeg sidde derude og pleje min forkølelse. Bare jeg ikke falder i søvn. Det må bare ikke ske. På den med kaffen – i spandevis. START!

Det irriterer mig sådan, at vores vaskemaskine ikke vil virke. Vandet er frosset – åbenbart. Det er da så belastende og jeg har forsøgt at tø rørerne op. Den går snart ikke længere med det vasketøj. Skal jo have vasket og jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op. smiley

Glæder mig til på fredag. Der får jeg besøg af mine veninder her fra byen. Vi skal holde gyseraften. Vi bliver 4 tøser i alt. Vi skal se The Grudge 1-2 og 3. Tisser altså seriøst i bukserne af skræk – ja, jeg gør så smiley Ej, jeg har set 1 og 2 – så det er ikke så slemt. Er noget spændt på nr. 3, da den er blevet forbudt i Danmark.

Handling:
“Forbandelsen/The Grudge en traditionel spøgelseshistorie om Karen som er amerikansk Sygeplejerske og arbejder i Japan.
Hun tager ud for at besøge en gammel dame, men damens hus er hjemsøgt
af en kraftfuld forbandelse, alle der kommer i kontakt med huset dør på
ubehagelig vis”.

2 thoughts on “Sovet dagene væk…

Leave a Reply

Skriv et svar