Overvejer at skifte A-kasse/fagforening…

Jeg har jo i mange år været medlem af HKs a-kasse og fagforening, men kan ikke undgå at høre reklamerne i radioen fra Det Faglige Hus og hvad de lokker med af besparelser. Jeg har jo heller ikke så meget med HK at gøre mere i det arbejde jeg har pt. alligevel. Jeg har dog altid været meget glad for HK og det har hjulpet mig rigtig meget i nogle sager. Kan ikke sætte en finger på HK, overhovedet. Men, synes godt nok de 1360 kr. om måneden er sure at betale, når andre fagforeninger koster det halve.

“Ved at skifte fra HK kan du spare op til kr 4.212,00* om året!”

Men, er nok lidt af den holdning at du ved hvad du har – og du ved ikke hvad du får. Skal lige i tænkeboks et par dage, inden jeg kaster mig helt ud i det…

One thought on “Overvejer at skifte A-kasse/fagforening…

  • Vil lige minde dig om, at i en rigtig fagforening kan du få hjælp, hvis noget går galt. Eks. problemer på jobbet (manglende løn, mobning, stress m.m) Ved sygdom har de socialrådgiverer, der kan hjælpe med sagen hos (imod) kommune. Du er også forsikret, og denne gælder ofte også dine børn. Ved arbejdskade kan de køre en arbejdsskadesag og skaffe erstatning. Derudover er det også de rigtige fagforeninger, der står for at forhandle den overenskomst, der danner grundlag for din løn, fereipenge, ferie, børnenes første sygedag osv. 4.212kr er selvfølgelig mange penge, og om HK er den bedste fagforening, du kan være i kan man diskutere, men jeg kan kun anbefale dig at være i en rigtig fagforening. Hellere betale lidt mere og så have noget for pengene i stedet for at betale mindre og så alligevel ikke have noget.

Leave a Reply

Skriv et svar