Ting til hjemmet…

Når man nu sparer lidt på madbugettet, er der også luft til lidt til huset herhjemme. Jeg har fået købt en fin bademåtte, nye håndklæder og et par kurve til badeværelset. Jeg har også fået købt to kunstige orkideblomster til min triste orkide herhjemme. Man skal helt tæt på, for at se, at den er kunstig og det liver hele vindueskarmen op med de nye fine blomster. Koster 5 kr. stykket i Bilka!
Mondeoen er færdig på værksted og er blevet så fin. Elsker min bil! Ja, jeg gør. Hader at køre rundt med skader på den. Lidt træls nyhed dog angående vores sædevarme. Det røg jo her i sidste uge. Mekanikeren siger, at det ikke er en sikring. ØV. Og sædevarme nemt kan gå i stykker hvis man sætter et knæ eller andet spidst ned i sædet. Så det er nok røget for good. Nitten! Havde ellers lige troet jeg kunne charme mig til et par nye sikringer.

Tankerne går i dag til vores gode ven og nabo – Svend Aage, der er på sygehuset for at blive opereret. Vi venter spændt og uroligt på update af forløbet.

Leave a Reply

Skriv et svar