Overraskede ungerne med en tur til Aalborg…

Jeg havde ikke rigtig nogle planer i dag, så jeg tænkte at jeg ville hente ungerne lidt over middag og så tage dem med i Toys R Us. Jeg kom jo ikke derud i går, da butikken holdte status og jeg ikke gad vente til de åbnede op igen. Ungerne blev også pænt overraskede, da jeg hentede dem efter middagsmaden og jublen ville ingen ende tage da de hørte hvor vi skulle hen. Chili fik hvad hun ville have derude og der blev også til en bette ting til Lotus. Så var turen reddet. Vi tog en tur i genbrugen i Vejgaard, Tina havde givet til praj om en rigtig god Røde Kors butik derinde og den måtte vi jo lige tjekke ud. Fandt da også lidt sommertoppe til mig selv. Vi fik så handlet i Fakta i Vejgaard og så kørte vi ellers hjemad og rundede Birthe og Svend Aage til eftermiddagskaffen/øllen. Så hyggeligt!

Leave a Reply

Skriv et svar