En bragt kage til manden min…

Ja, hvad gør man ikke for at glæde manden? Jeg havde sat mig for at skulle i Toys R Us og bytte et sengesæt vi havde fået til Chili, men da jeg så kom derud – havde de status! NITTEN. De åbnede først kl. 14.00 igen og jeg var altså derude ved 10-tiden. Øv,men så kunne jeg da lige tage i Bilka og købe et par småting til ungerne og en drømmekage. Kagen kørte jeg så til Nibe med, hvor jeg mødte John og John, der mødte mig med et kæmpe smil. Det var lige noget de kunne bruge.

Tina kom om aftenen og vi tog en sen ridetur på hestene. Desværre blev de mega forskrækkede over et rådyr (som Henning måske endda også trådte på) og de løb af sted. Henning tabte desværre Tina inden spurten og jeg fik først bremset Jens en km længere nede af marken. Henning fulgte efter og da jeg kom af Jens fik jeg hurtigt fat i Henning. Tina dukkede op fra det høje korn og hun var heldigvis okay! Men sikke da et stunt de to fede kunne præstere. Tror vi melder os til Asaa Væddeløb med de to wanna-be-væddeløbsheste! Resten af turen gik smertefrit og lige til og jeg håber ikke Tina er blevet skræmt over at ride. Man kan nemt blive lidt forskrækket, især bagefter, når man tænker på hvor galt det kunne have gået. Men sej det var hun. Op på hesten igen og så af sted. Det havde jeg nok ikke gjort! Så al respekt herfra til en sej kvinde! Hun var også så sød at komme med en pose med tøj. Åh, der er næsten ikke noget bedre – og det føltes jo som at få en ny garderobe hver gang! God løsning med det der bytte-bytte købmand!

Leave a Reply

Skriv et svar