Long time – no see…

Ja, bogstaveligt talt! Jeg fik lige reddet mig en omgang hornhindebetændelse – igen! Det var ellers en vældig dejlig weekend i sommerhuset. Vi var nede og besøge Birthe og Svend Aage og vi havde arbejdsweekend dernede. Der blev fuget skorsten og kløvet brænde/stablet brænde i vildskab. Jeg kunne godt mærke lørdag aften, at nu begyndte mit øje at drille og næste morgen var det helt galt. Øjet var helt hævet op og det gjorde bare så ondt. Jeg måtte ringe til vagtlægen og måtte også en tur forbi Aalborg Sygehus. Jeg fik renset øjet mange gange og fik noget smertestillende. En klap for øjet fik jeg også. Sikke jeg så ud! Måtte også ringe og sygemelde mig fra job – da øjet skulle have ro og ikke lys + jeg måtte heller ikke køre bil. En stivkrampe-vaccination fik jeg også pga “sår” på øjet. Ih, hvor det gik godt! Men indtil da var det en dejlig weekend og vi holdte mini-sankt Hans (med afbrænding af heks) i sommerhuset med vores gode venner. Ungerne havde deres cykler med og en tur til stranden blev det selvfølgelig også til. Finn og Harley var med og nød det i fulde drag.

Leave a Reply

Skriv et svar