Op på hesten igen!

Ja, op i gear! smiley og frem med kaffen!

Det var en hård dag i går, at komme igennem. Chili var træt og havde knopper over det hele, som også kløede. John kom meget sent hjem og var også småsyg. Det går jo godt!

Da vi skulle i seng, begyndte Chilis knopper at gå amok igen. Hun kunne ingen steder være. Jeg fandt cremer osv. Men lige lidt hjalp det. Fik så den gode ide, at vi kunne lægge os i campingvognen. Det hjalp og vi fik en nogenlunde rolig nat, med kun lidt afbrydelser. Chili var frisk og oplagt her til morgen og næsten knop-fri. Hun er kommet afsted i børnehave.

Min leder var lige heroppe og sige, at jeg selvfølgelig bare smutter, når jeg er færdig med mine opgaver, så jeg kan komme hjem til hende igen. Det er nu sødt af hende, men vist ikke noget problem i dag. Men skønt, at have muligheden i hvert fald. Jeg er dog snart færdig med alle mine opgaver… såååå det kan da godt være jeg smutter efter frokosten. Det kunne jeg godt mistænke mig selv lidt for smiley Og så er der fri i 4 dage derefter!

I aften skal den stå på det sidste klargøring til Chilis fødselsdag i morgen. Vi skal lige holde øje med vejret, for det ville da være dejligt, hvis vi kunne sidde ude i morgen. Men, ellers må vi jo sidde i stuen. Vi skal i hvert fald have stillet borde og stole frem til “udrykning” i morgen tidlig. smiley

Har da vist også helt glemt at fortælle om den anden dag. Ungerne og jeg tog en bette visit over til Lasse og Mette, da de havde fået fri. Vi ville give dem et gavekort til biffen som tak for hjælpen med bilen. Det blev rigtig glade for. Håber de snart får mulighed for at bruge gavekortet. Det blev til en hyggelig eftermiddag med boller, kaffe og kolde drikke. Ungerne fik leget en time eller to inden vi gik den lille tur hjem igen. Dejligt de lige kunne aktivere ungerne og jeg, når nu farmand ikke er hjemme. he he.

Leave a Reply

Skriv et svar