Chili 4 år…

I dag er det Chilis fødselsdag… HURRA, HURRA, HURRA!!
Far, Lotus og jeg stod tidligt op i morges og sang fødselsdagssang for Chili og sammen gik vi ned og varmede kakao og rundstykker. Jeg fik pisket fløde også. Det var ren hygge! Far fik Lotus i tøjet mens Chili og jeg gjorde os klare. Far kørte derefter Lotus i dagpleje og Chili tog med for hyggens skyld. Imens kunne jeg lige få klargjort de sidste ting, inden børnehaven kom.
I alt kom der 22 børn og tre voksne fra Børnehaven.
Vi kunne lige være ude foran huset og i læ for blæsten. Jeg havde lavet minipizzaer til ungerne. Desværre gik saften lige igennem dem, og de rendte på skift på toilettet konstant og nogle havde et par uheld. he he.. Sikke noget. Men, tror de hyggede sig og glemte tiden de små.
Børnehaven var her i tre timer, og bussen kom og samlede dem op lige udenfor vores hus. Det kunne jo ikke være bedre. John og jeg fik Chili i seng. Hun blev nød til lige at tage en bette hviler, hvis hun skal være frisk til i aften, hvor familien kommer og spiser. Vi har næsten det hele klar til i aften, så vi glæder os. John er sendt i byen efter et par småting og for at hente Lotus fra dagplejen. Vi ser frem til en hyggelig aften.

Håber I alle får en dejlig Pinse!

Leave a Reply

Skriv et svar