Udbrud efter vaccination?

Chili har fået et vildt udbrud af knopper over det meste af kroppen samt hun er ramt af feber. Det er godt nok synd. Kunne så læse mig til via netdoktor, at det er en meget normal reaktion efter en MRF vaccine. Men trælst er det da alligevel. Dog ser det ud til nu, at de er på vej retur! GUDSKELOV! Ville godt nok være synd, hvis hun skulle være syg til sin fødselsdag fredag. Jeg har udnyttet tiden lidt med lidt hjemmearbejde og så håber jeg, at jeg når i bund med opgaverne imorgen. Har jo også fri fredag.

Ellers har jeg været ved at få lidt styr på de 3 værelser ovenpå. Der skal jo se lidt anstændigt ud, hvis børnehavekammeraterne skal op og se Chilis værelse fredag.

Her over middag tager vi lige en hurtig tur ud og handler og så har jeg lovet en is til Chili. Så helt skidtmas, er hun da heller ikke.

Leave a Reply

Skriv et svar