Lange dage på job..

Det er godt nok nogle lange dage jeg har, men endnu længere dage, at René har. I aften kommer han først hjem ved en 19-20 tiden og han stod op i morges lidt i 4. Woow. I går var også en lang dag, så vi spiste sent. Jeg havde ordnet alt det praktiske derhjemme og lavet maden klar. Tænker, at det er godt der er nogle fridage i vente her de kommende dage for hans vedkommene. Tror også det føles som endnu længere dage, pga. ungerne ikke er hjemme hos mig i denne her uge. Det kan godt virke lidt trist. Må se om jeg kan finde noget at fylde dagene ud med, når jeg er alene.


I dag er jeg trukket i arbejdstøjet – der er jobmesse som vi skal deltage i med DMT. Glæder mig og er spændt på, at se hvad dagen bringer og om vi finder en egnet kandidat til vores jobopslag, som vi også har med på messen. Kunne være fedt, at finde sin nye kollega til messen!

Leave a Reply

Skriv et svar