B&B dag og projekt hønsegård..

Ja i går var jo store B&B dag – en dag for mænd, a la vores dag for kvinder, den 14. februar (Valentines dag). Og nu fik jeg jo blomster på Valentins dag, så måtte hellere oppe mig, og lave nogle gode bøffer og give ham et …….. koldt glas med Bajer smiley Hvad ellers? smiley
Derhjemme skrider det ellers frem med Projekt hønsegård. Vi skal op og hente høns i morgen hos Raunsmeden. Det glæder jeg mig virkelig til. Bliver dejligt med noget liv i stalden igen! Og en masse dejlige æg. Det er så hyggeligt med høns.Der mangler kun lige at få sat det sidste tråd på nederst og sat en dør i og så få installeret redekasser og sat foderautomater op (og lige et par pinde, de kan sidde på – pyh ha), så er vi klar til høns og en Hans. Er virkelig meget stolt af ham der hjemme, der har bikset det her sammen. Det ser så godt ud og der er virkelig tænkt på hver lille detajle. Me like!

Det gik ellers også godt på jobmessen i Arena Nord. Vi havde utrolig mange besøgende ved vores stand. Det var en god dag og et dejligt afbræk fra jobrutinerne på arbejdet.

Leave a Reply

Skriv et svar