Hygsom dag…

I dag var Karin, Bjarne, Julie og jeg oppe hos Martin i Biersted. Han skulle have hjælp med nogle puder. Jeg lurede Karin af og synes virkelig hun fik lavet et flot stykke arbejde. Jeg lavede selvfølgelig ikke andet, end at slappe af og bare nyde at se de andre arbejde. Martin kræsede om os og havde morgenmad til os og lækker ribensandwich til middagsmad, som han havde lavet på grillen! Hold nu op, det var godt!

Karin, Julie og jeg kørte så derfra efter kaffen/kagen og hentede Chili og Lotus. Jeg skulle hjem og indtage noget stads så jeg kan komme i narkose i morgen. Jeg kørte så Karin og Julie hjem efter lidt tid. Bjarne kom hjem og vupti pludselig stod John der også og vi fik lige en hurtig kold, inden vi kørte hjem. Kæft jeg har det skidt nu. Det kommer både den ene og den anden vej ud. Ja, undskyld detaljerne! smiley Måtte også ud på vej hjem fra Karin og Bjarne. Øv for en afslutning på en ellers så god dag.

Nu ligger jeg og er ved at dø på sofaen. John er ude og slå græs – det trænger virkelig også.

Leave a Reply

Skriv et svar