Sød sang…

Min ‘ninne’ sendte mig denne sang her den anden dag. Det er blevet en af mine ynglingssange nu. smiley

Puha, sikke et døgn jeg har været igennem. 4 kilo er røget siden i går kl. 16.00, hvor jeg indtog første omgang pulver-blanding. Hård nat – skal jeg hilse at sige! John tog heldigvis ungerne i morges, hvor jeg faktisk var vagest. Han glemte desværre at aflevere Chili med legetøj her til morgen. Der er frit-legetøjsdag. Jeg kunne desværre ikke lige se mig selv komme af sted som det lige så ud der. Jeg fik hurtigt fat i Karin, der alligevel skulle forbi med Julie. Så der stod en fin lille askepot ved vores postkasse og ventede på sin karet her til morgen. Tak for hjælpen Karin.

Bitten kommer snart og henter mig, så vi kan komme på sygehuset. Er så glad for hun gider hjælpe mig. Må jo ikke køre bil bagefter og er også dejligt at have en med som støtte og opbakning. Mette var på telefonen i går og trøstede, da jeg lå og havde virkelig ondt af mig selv. Skønne, skønne tøser!

Dagen i dag skal bare overstås. Hurtigst muligt. Håber I andre får en rigtig dejlig dag.

Leave a Reply

Skriv et svar