En gåtur på vejen…

Mette og jeg mødtes halvvejs her på Østermarksvej og gik derefter en god tur med Malthe. Det var dejligt, at komme lidt ud og få lidt luft og lige at få vendt nogle tanker vi gik med. Jeg fik også set Mettes to små ponyer. Mathilde og Lotte – som de hedder. Mette kørte mig så hjem efterfølgende og lige da jeg skulle til at stige ud, kører hun bare med mig og drøner hjem til sig selv igen. I kan tro John gloede noget! Jeg skulle have de is hendes mor havde købt til os og gaver til ungerne fra Marianne. Så sødt. Lotus vil slet ikke slippe hendes Diddlesæbe – hun vil sove med den i nat.

Vil lige sidde og tage mig sammen til at få farvet hår og så kalder sengen nok. Skal jo være klar til en hyggelig tur til Biersted i morgen med de skøre mennesker. Vi skal op og hjælpe Bjarne og Karins kammerat med at sy puder og jeg håber lidt, at få fingre i lidt flere af de genbrugsting, der ligger på loftet. Uh, der er en fed harmonika, jeg bare må ha! Men ellers skal jeg bare lede og fordele arbejdet og bare nyde en dag med fis og ballade.

Håber lidt at vejret bliver bedre her de kommende dage. Vil så gerne ud på hesteryg og have Mette med. Nu skal vi i gang igen med de hestekrikker. De står jo bare her og venter på vi damer tager os sammen smiley

Chili har haft en dejlig dag i børnehaven. De havde været i Hammer Bakker og ude og gå en lang tur. De havde gået forbi nogle sheltere derude og mødt en mand, der stadig lå og sov derude. Der var blevet afholdt noget festværk og blevet slagtet 20 høns, som ungerne fandt fødderne af. Ganske spændende. Jeg fik også lige et kort over Hammer Bakker af pædagogerne i børnehaven i dag. Vi skal helt klart derud og have en “øve-cykel-tur” i de sheltere derude. Fedt jeg lige måtte få deres kort med optegninger og det hele. Der var vist blevet fundet lidt døde mus og lidt frøer på turen. Chili lyste helt op, da vi snakkede om deres tur. Genial tur børnehaven havde fået arrangeret.

Leave a Reply

Skriv et svar