En tur hos doktormanden…

Lotus kom en tur til lægen i dag, som ikke kunne fortælle os noget angående knopperne. Dog kunne hun fortælle at hun havde set mange tilfælde det sidste stykke tid – men at hun ikke vidste hvad det var, andet end hun godt måtte komme i dagpleje med dem. Lægen fandt også en del væske i begge Lotus’ øre, som vi skal holde lidt øje med – så det ikke udvikler sig til mellemørebetændelse. Det kunne være det samme! Så masser af Panodil til den lille frøken. Når feberen er væk må hun gerne komme i dagpleje igen. Vi må se i morgen hvordan hun har det.

Vi skulle ellers have haft besøg af Susanne og hendes lille Fine-pige. Desværre var Lotus ikke på toppen og vi måtte aflyse. Håber vi snart kan tage revanche. Havde glædet mig rigtig meget til deres besøg.

Vejret har været FANTASTISK i dag. Døre og vinduer har stået åbent og vi har fået hængt vasketøj til tørre udenfor. Unger og hunde har rendt ud og ind af huset det meste af eftermiddagen.

Lotus og jeg tog lige en lille morfar i eftermiddags. Vi trængte til en lille putter og jeg skulle jo også alligevel lade op til min nattevagt. Jeg har jo to nattevagter her nu og ser virkelig frem til min venindetur i sommerhuset på fredag efter sidste nattevagt. GLÆDER MIG! Trænger sådan til at komme derned og koble af med min veninde. Ved hun også har meget om ørerne lige nu.

Måske får vi byttet Mogens i morgen til en ny ged. Faktisk er det Bjarnes den gamle vi er blevet lovet. Den er så kælen og så vidt jeg husker, så var han også flaskekid, da han var bette. Det bliver lidt spændende. Og måske har vi fået afsat Marlene og Oline. Der var i hvert fald en dame, der ringede på dem i dag. Hun ville vende tilbage i morgen. Vi vil holde os til de rigtige hængebugsvin i stedet for. Dem har vi jo også så rigeligt af nu. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar