En blandet tirsdag…

Dagen startede med æg og bacon og bagefter kom Allan og lånte hestetraileren. Han havde kage med til formiddagskaffen. Vi opdagede til stor overraskelse, at Fie havde født 6 søde grislinger. HOLD NU OP, hvor er de bare dejlige. De er ikke større end et voksent marsvin. Jeg skulle så til samtale ang. det ekstraarbejde og smuttede en times tid eller to og sørme om de to hoveder ikke sad og sludrede da jeg kom tilbage. Tsk tsk. Tror vi fik byttet os til en ny dværggedebuk fra Allan. Så tager han Mogens med sig. Han kunne godt bruge en stor han hjem til hans geder og vi vil jo helst have en lille han. Er sikker på Mogens får det godt hos Allan. Det er der ingen tvivl om.
Lotus blev ringet hjem fra dagpleje med 39,2 i feber. ÅH nej ikke igen. Troede lige vi var ovre det feber-pjat. Hun er så efterfølgende begyndt at få knopper. Røde, hævede, kløende knopper. Hun har en 8-9 stykker rundt om på hele kroppen. Aner ikke hvad det er – udover det måske kunne være skoldkopper?! Vi afventer og ser i morgen. Kan være vi slet ikke er i tvivl i morgen, hvis hun er spættet af knopper…

John tog alene med Chili til Gymnastik. Jeg blev hjemme med syge Lotus, der faldt i søvn ovenpå mig på sofaen. Nu hvor de er blevet lagt i seng har jeg siddet og arbejdet med det grafiske. Det er virkelig skønt, at være i gang igen – selvom det er Italiensk jeg arbejder med lige nu. Det er godt nok med at have tungen lige i munden. Jeg har deadline i morgen, og er også så godt som færdig med den del. Har flere opgaver – men der er længere tid til deadline. Åh, det kribler lidt i fingrene for at klø på. Elsker det!!! I mens er John ude og splitte sin nyindkøbte hestevogn af i atomer! Håber han ved hvad han har gang i. Vildt ser det ud i hvert fald. Tsk tsk..

Og så lige dagens bommert – leveret af Johnson… Han kommer hjem i dag med Lotus og ser helt forvildet ud i ansigtet og hidser sig op over jeg ikke har taget min telefon. Han havde ringet 117 gange og sendt smser. Jeg tog min telefon op og viste ham at der ikke var nogen opkald eller smser. Nå men.. Han spørger så om jeg har hentet Chili? “Øh, nej” – det havde jeg da ikke? Han bliver helt bleg og siger så, at han havde været i børnehaven – men Chili var der ikke og hendes garderobe var tom. Alle hendes ting var væk. Hmm… Mig af sted og temmelig forvirret. Kom ned og så ganske vidst at Chilis ting var væk – og mødte så en pædagog, der kunne sige at Chili var i legerummet og hun havde flyttet garderobe i dag. He he. John havde så ikke valgt at spørge pædagogerne dernede – han var bare kørt igen, så han ikke tabte ansigt, hvis jeg nu havde hentet hende. Altså den mand. Vi fik os da et billigt grin, pædagogerne og jeg. Hæ hæ…

Sidst, men ikke mindst, lige en lille reklame for min venindes nye hjemmeside/blog: KLIK HER! Mette har endelig fået lavet sin blog – Jeg glæder mig til at følge med på hendes side. Håber også I vil kigge forbi hendes side…

Leave a Reply

Skriv et svar