Hvorfor blogge?

Hvorfor smide sit liv online?

Webmor.dk har lavet et godt beskrevet indlæg om netop dette emne. Helt personligt har jeg oprettet denne blog til familien og vennerne. Bloggen giver, ved hjælp af tekst og fotos, vores venner og familie mulighed for at følge med i vores liv.

Man vælger jo også hvad man ligger online. Jeg må også være ærlig at indrømme at det ikke er alt i vores liv, der kommer online. Negative ting i vores liv, holder vi for os selv og de nærmeste venner.

Denne side er lavet som vores online dagbog. Og vi synes det er sjovt, at kigge tilbage på, hvad vi har lavet i årets løb. Tanken er også at vores unger engang ude i fremtiden kan kigge tilbage og se deres opvækst her på siden. Denne side er på ingen måde lavet til at blære os over vores liv og færden. Vi har som sagt ikke noget at blære os over. Vi lever ganske simpelt og ligetil.

Igennem de to år jeg har haft denne blog, har jeg fundet andre blogs, jeg nyder at følge. Jeg synes det er hyggeligt at følge de personlige blogs. Man er vel nysgerrig og synes vel det er spændende at komme ind bagved personen, der blogger. Et lille kighul. Ved at blogge kan man lære sig selv bedre at kende, man bliver bevidst
og sig selv, og det der sker omkring en. Det er vanedannende, hyggeligt
og sjovt. Det er en hobby.

En blog er kort sagt hvad du gør den til, der er i virkeligheden ingen
regler. Det er dét jeg synes er det spændende ved at have en blog! Og kan folk ikke lide, hvad de læser herinde – håber jeg de klikker væk fra siden. Hvorfor spilde tid på noget, man ikke gider læse.

Denne blog er nu oppe på 77 faste læsere om måneden. Det synes jeg er flot – taget i betragtning af, jeg ikke har en masse gejl og links til andre blogs. Jeg har valgt at holde min blog simpel – og gider ikke “lokke” andre til at læse min blog. Får jeg flere besøgende – er det fedt, men ellers går det nok. Jeg har jo mest af alt denne blog for min egen skyld.

Leave a Reply

Skriv et svar