Barnedåb 18. juni 2017

Søndag den 18. juni holdte vi barnedåb for Fønne. Han blev døbt: Phoenix (FØNIKS) Norman Berg. Fordi jeg skriver “Føniks” i parentes er fordi der er mange, der ikke ved hvordan man udtaler hans navn. Det bliver til FINEX når folk udtaler det. hehe.
Nå, men vi havde en dejlig dag. Desværre har vi ikke fået billederne endnu fra kirken, da vi ikke selv tog dem men havde folk til det. Jeg glæder mig meget til at se dem og vise dem her på siden. I må vente tålmodigt sammen med mig.

Fadderne var: Johns bror, Lasse. Johns søster, Maiken og min søster, Annika.
Lotus bar dåbslyset, Chili tørrede Fønne da han blev døbt og jeg bar ham. Efter dåben var der kaffe og småkager i dåbshuset og Maiken og Bitten tog billeder i kirken af os alle sammen. Dem glæder vi os til at se.

Gæsterne var:
John, Gitte, Chili, Lotus, Phoenix (selvfølgelig)
AG og FP & AP
Farmor, farfar
Bedste-Birthe, bedste-Svend Aage
Maiken, Nicholai, Marcus, Milla
Lasse, Ann, Mie, Gry
Birgitte, Peter, Sofie, Frida
Hans Chr., Pernille, Alberte, Jeppe
Bitten, Jørgen, Nanna, AntonVi var 32 til festen i Klubben i Ørum, som passede lige præcis til dette antal mennesker. Lasse og Ann berigede også dagen med at have deres lille nyfødte Gry med. Ork gud, så lille og fint et bette menneske. Så perfekt! Det har de gjort godt de to!

Dåbskagen blev serveret da gæsterne ankom sammen med et glas Verdi og en kop kaffe. Dåbskagen kom fra Sæby bageren på Gl. Aalborgvej.

Maden stod vi selv for og vi valgte selv at lave den. Det blev til lune frikadeller med kartoffelsalat, Mørbradgryde med kartoffelmos / ris, med salatbar og flutes til. John havde fået lavet en sød overraskelse til dagen. Små lysestager. Nøj, hvor var de fine. Er simpelthen så glad for dem!Til børnene havde vi lejet Slush-ice- og popcorn-maskine, og lavet en hel afdeling som de kunne boltre sig i med plads til at tegne, spille brætspil eller spille Air-hockey.

Gavebordet var fyldt med dejlige gaver!

Og selvfølgelig skulle vi have Phoenix vin fra Meny i Klokkerholm. Intet mindre kunne gøre det!
Pigerne i deres matchende outfit. Lotus på krykker, da hun havde en grim ulykke i skolen i sidste uge og endte med at have kraftigt forstuvet sin lille ankel. Dog vil jeg sige hun klarede det rigtig godt på dåbsdagen. Tror hun glemte lidt hvor øm hun var – det gav desværre bagslag efter festen. Og de sidste par dage har hun slappet godt af og ømmet sig noget.

Mor her i sit skrud. Har det stadig lidt svært med de ekstra kilo, men dem arbejder jeg på. Det skal nok blive godt igen. Men pyha…

Leave a Reply

Skriv et svar