4 personer
- 600 g svinemørbrader
- 75 g Smør
- 100 g bacon
- 200 g flåede tomater
- 1/2 stk grøn peberfrugt
- 250 g champignoner
- 1 tsk køkkensalt
- 1/2 tsk peber
- 1/4 tsk paprika
- 2 1/2 dl piskefløde 38%
- 2 spsk kulør
- frisk purløg
Kødet renses
for fedt og hinder. Skæres i tynde skiver og bankes lidt. Smørret
brunes let i en gryde (må ikke blive for brunt). Kødet vendes heri til
det er gyldent.
Bacon, flåede tomater, peberfrugt og
champignoner kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over. De
grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold. Fløden
tilsættes sammen med kulør.
Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min. Den smages til med salt.
Drys klippet purløg over retten før servering og kog evt. ris dertil.
Jeg håber at det smager herren i huset. Han har jo ikke gjort andet end at snakke om Pernilles spanske gryderet siden han var derude og spise.. thi hi…
Hej!Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppenTilføj vores Widget og din blog vil blive vist på vores topliste!Hav en dejlig dag!Med venlig hilsen- Elin, Findeopskrifter.dk