Godt i gang med genoptræningen

Det går rigtig godt med genoptræningen af knæet og fik ros over mit svømning og min vilje til at tabe mig. Så det er bare at klø på. Nyder også svømningen om morgenen. Der er kun 1 splitsekund, hvor jeg lige tænker – ahhh, skal jeg ikke bare blive liggende. Men næh nej, op og i gang. To gange om ugen skal jeg til genoptræning af knæet indtil videre. Jeg har endvidere end lille cyste som sidder og driller i knæet. Ja, jeg er heller ikke heldig. Så må vi se hvad de vil gøre ved den. Men styrke i knæet skal der til og det skal nok komme.

På arbejdet rykker vi snart ind i de nye lokaler og der er indvielse på fredag. Nøj, jeg glæder mig til vi får vores nye kontorer. Det bliver fedt!

Axolotlerne er vi forresten også kommet af med. Vi fik dem solgt, vi synes ikke rigtig vi havde overskuddet til dem længere. Så det var bedre de kom ud i nye hjem. Men vi har stadig de to små akvarier og det vrimler med fisk i dem. Af en eller anden grund yngler de helt vildt nu, hvor vi ikke skal bruge dem som foder til Axolotlerne. Ha ha..

Leave a Reply

Skriv et svar