Vejen til en kvindes hjerte …

Ja, her er vejen til en kvindes hjerte altså igennem en havetraktor, der kan køre! Kom hjem igår fra job til dette syn. Min havetraktor der fræsende rundt på gårdspladsen. Nyvasket, trimmet og fået det helt store serviceeftersyn. Jeg kan godt lide blomster og få blomster – INGEN TVIVL om det, men det her smeltede mig fuldstændig. Det er virkelig noget, jeg sætter stor pris på og elsker om noget så højt … Jeg er lidt sær, det ved jeg godt. Men, det betyder bare mere for mig, at andre tænker på mig og ved hvad jeg sætter pris på og ved jeg bliver sindssygt glad for – som jeg gjorde i går, da jeg kom hjem og så dette syn. Amen altså! smiley

Ellers så startede jeg jo på job i går, efter et par dage fri med ungerne. Det var nogle dejlige dage, men jeg glædede mig også til at komme på job igen. Det er ovenikøbet en kort uge og korte dage i denne uge for mig, så det er ingen sag at jobbe. Regner med at jeg vil udnytte min korte dag i dag og komme ud og løbe, når jeg har fri. Det er jo en ren fryd, at komme hjem mens der stadig er lyst! Hep hep!
Snakkede også med en gammel, savnet kollega fra Lift-tiden på vej hjem fra job i går. Vi må snart ses, blev vi begge enige om. Der er sket så meget i vores liv siden liften. Så det glæder jeg mig til.

Leave a Reply

Skriv et svar