Kvalitetstid med vennerne..

Da jeg kom hjem fra job fredag, trak vi i de gode sko, René og jeg, og gik en dejlig tur ned i skoven i Ørum. En tur på 5 km. Det var så skønt at komme ud og nyde forårsvejret. Jeg var forresten også ude og løbe i torsdags efter job. Det var ellers ved at være nogle uger siden sidst, men det gik bare rigtig fint. Trods alt. Jeg døjer med lidt bihulebetændelse, så er lidt vingeskudt pt. Men det er heldigvis i bedring.
Lørdag fik jeg leveret hø til hele næste sæson. Det var guld værd og ellers hyggede vi ude med lidt småting. Bål er ved at være en fast tradition i weekenderne. Det er altså hyggeligt.

Lørdag formiddag kom ungerne hjem efter de havde været 3 dage i sommerhus med deres far. Lørdag aften fik vi gæster til spisning. Bitten og Jørgen samt deres unger kom og hyggede. Det var en dejlig aften, hvor der også blev tid til lidt spil. Desværre skulle René på en nattevagt, så han forlod os ved en 21 tiden. Så det må vi helt klart gøre om snart.
I dag har jeg været lidt ekstra vingeskudt. Bihulebetændelse og en dårlig drue i går er ikke en god kombi. Øv. Mens René sov, tog jeg ungerne med ud for at handle ind til aftensmaden. Vi får Mads hjem til spisning inden han skal videre til Nørresundby. Efter vi havde handlet tog ungerne og jeg en tur i Ekko parken i Hjallerup. Så kunne René også få lov til at sove i fred og ro. Det var lidt koldt, så det blev en kort lille tur.

Føler mig glad og føler, der er tanket op på overskudskontoen efter sådan en dejlig weekend.

Leave a Reply

Skriv et svar