Tjuhej hvor det går…

Har haft en dejlig dag på arbejdet i dag igen. Tiden er fløjet afsted. Var også til møde det meste af eftermiddagen ude i Aalborg. Efter arbejdet kørte jeg direkte fra Aalborg og hentede unger og fik handlet de småting vi manglede. Mødte lige Joan dernede. Så dejligt, at se hende igen og få snakket lidt. Imorgen er jeg alene på kontoret – men har en lang liste over ting, jeg skal have ordnet. Det er nu en dejlig følelse, at glæde sig til at stå op og tage på arbejde. Håber den varer ved! Har fået nogle rigtig søde og sjove kollegaer og jeg er vild med arbejdsopgaverne. Så kan det jo ikke være bedre. Jo.. lige lønnen.. suk..

Nu har tøserne og jeg gang i forberedelserne til aftensmaden og jeg skal se om jeg kan finde en bette DVD, at tage med over til Karin i aften. Vi har aftalt at holde lidt tøse/filmaften. Bliver rigtig rart! Glæder mig til en aften uden arbejde og stress.

Venter nu kun på John kommer hjem, så han kan hjælpe lidt til med det hele. Jeg nåede dog det meste selv igår. Morfar og Moster kommer nemlig og spiser i morgen aften. Det bliver hyggeligt! Nu vil jeg videre med dagens projekter. Og skulle også gerne lige nå, at sende en ansøgning til et firma ude i Aalborg. Har desværre ikke hørt noget fra dem, jeg var til samtale ved i sidste uge. Det er jeg noget ked af, for jeg var helt vild efter det job. Nå, men.. op på hesten igen.

Og så har jeg da forresten helt glemt at sige at min mobil virker igen! Nu kan I ringe mig op og sende mig smser! Juhuu… Det har jeg også ventet pænt på i 6 måneder nu!

Det sidste nye her i huset er, at vi har opsagt vores Viasat! Det er simpelthen for dyrt og vi ser næsten aldrig tv alligevel! Vi vil bare have DR1 og TV2 – så er vi glade. Jeg sendte et anbefalet brev til VIASAT og sendte dem en email + ringede til dem om det samme. I dag fik jeg ENDELIG bekræftet vores afmeldelse! Perfekt! Men, desværre går der lige 3 måneder inden vi er helt ude af det. Nitten.