Snart weekend…

Om under 2 timer så har jeg weekend! Tæller minutterne. Ikke fordi jeg ikke har noget at lave på job, men jeg har bare forfærdeligt ondt i hovedet. Øv. Jeg har nået dagens opgaver og lidt til, så jeg kan med god samvittighed lige opdatere siden her. Jeg skal til samtale på mandag ved et firma i Frederikshavn som mediegrafiker! Det bliver spændende. Er virkelig glad for jeg bliver kaldt til samtale og det må jo betyde mine ansøgninger virker. Nu skal jeg hjem og undersøge alt hvad jeg kan om dette firma, som jeg skal til samtale hos. Elsker at være godt forberedt.

Efter arbejdet skal jeg skynde mig ud og handle ind til middagen i aften. FP og AP kommer jo og spiser med. Må hellere også lige få en bette flaske rødvin. hi hi. smiley

Igår var jeg ovre hos Karin og Bjarne. Det var ellers meningen det skulle have været film-aften, men det var ikke så meget film vi fik set. Men det gjorde bestemt ikke noget. Snakken gik som altid og det var rigtig hyggeligt. Karin lavede det bedste guf. Frisk frugt, der var skåret ud. Det er 100 gange bedre end slik og andre usunde ting. Bjarne var vist ikke helt enig i den sag?! smiley

Håber I alle sammen får en fantastisk weekend – og kommer I forbi Østermarksvej i weeekenden vil I se fruen her sprede hestemøg ud med håndkraft! Et syn!! Kom frisk. Jeg giver en øl, hvis I kommer og “giver mig en pause” fra det hårde arbejde.

5 thoughts on “Snart weekend…

Leave a Reply

Skriv et svar