Tidligt oppe….

I dag stod vi tidligt op – uret huskede at ringe. Heldigt nok smiley Ungerne var hurtig til at vågne og vi gik ned til far, som havde været oppe lidt tid. Hyggelig morgen med fælles morgenmad. Ungerne kom i tøjet og afsted i pasning. Jeg må indrømme jeg lige lagde mig på sofaen et par timer derefter. Skulle lige have nattevagterne sovet af mig. Er også frisk og klar på dagens udfordringer nu! Hep, hep, hep!

Planen for i dag er, at jeg skal ud og handle madplan. Der er ikke så meget, der skal handles – så det er nemt klaret. Så vil jeg ud og ride en god tur på Jens. Har jo ikke været ude og ride i flere uger. Vist meget godt jeg har fået sådan en sikkerhedsvest, hva? smiley Jeg skal derefter have trænet trailer med Henning. Er lidt spændt på det, efter i går, hvor de døjede sådan med ham. Det skal nok blive en kamp – men jeg tror på det. HAN SKAL OP!

Ungerne skal hentes og så skal der ellers bare hygges i aften. Trænger til en VÅGEN familieaften. I går var ikke nogen succes. John sov før ungerne næsten og jeg var også godt slatten efter en nattevagt natten før.

Jeg fik i går skilt Mogens og Liselotte fra hinanden. Mogens var rigtig ond ved hende. Jagter hende og stanger hende. Det er synd. Så nu går Liselotte alene i sin boks og vi håber hun snart nedkommer. Hun ser godt tyk ud i hvert fald. En af vores bekendte mistede desværre to kid i går pga. de var blevet trådt på af de andre geder i boksen – så jeg fik straks Mogens ud af boksen. Han går frit i stalden og stanger lidt på hesteboksene og jagter hestene, når de skal ud. Han lider ingen nød. Han stanger ikke os – heldigvis. Men hunden bliver jagtet lidt. Thi hi. Så kan hunden bare lære, at han ikke skal være med ude i stalden. hæ hæ.

I dag skal vi også huske, at have fat i ham, der påkørte min bil. Nu skal vi have fundet en løsning. Har fået priser at vide for hvor meget det kommer til at koste, at få det lavet. Men jeg vil altså have pengene først, før vi sender bilen afsted for at blive lavet.

Leave a Reply

Skriv et svar