Mors drenge…

Jaa, køn er man ikke i sådan en ridevest smiley

Elsker bare mine drenge så højt og her taler jeg om Jens og Henning – mine to heste. Først var jeg på tur på Jens ud over stok og sten. Han var noget ivrig – men blev heldigvis hurtigt træt. (Hurra for dårlig kondi). Jeg fik prøvet min nye ridevest. Ikke det helt store hit, må jeg nok indrømme. Den var umobil og bare træls at have på. Den gik imod sadlen og gav sådan nogle bump hele tiden. Tror måske den er lidt for stor? Eller så skal den lige rides til?! Nogen, der ved noget om rideveste?
Efter rideturen var det Hennings tur. Hold nu op så dum en hest! Han ville jo heller ikke op. Det tog en halv time, en grime der sprang, en horsemanship-grime, et langt trækketorv og en meget ophidset Gitte – før han gik med op i traileren.

Måske en kombi af det hele – og så gik han op som om han aldrig havde gjort andet. 4 gange var han oppe og ude igen. Hvorfor skulle det være så svært hest? smiley Vi træner videre i morgen. Er i hvert fald positivt indstillet nu over den hest. Hurra for det!!

Og gæt så lige hvad jeg fandt på rideturen? Jo, vores trug – der var blæst væk under den 1. store storm. Det lå et par kilometer væk i et læbælte. Jeg hentede det i bilen, da jeg kørte ned efter ungerne. Totalt win-win!

One thought on “Mors drenge…

  • Hej søde Gittehvis din ridevest rammer sadlen er den helt klart for stor, jeg taler af stor erfaring indenfor enmet. Jeg har slev reddet mange år og i mange af disse har jeg været plaget af NETOP dit problem. Men så læste jeg, at det var derfor.. En ridevest skal lige akkurat dække ribben og det øverste af rygsøjlen, så hvis den allerede nu rammer sadlen, og får dig til at bumpe, så er den ikke den rette str. En ridevæst bliver blødere og tælpasser sig ens kropsform æfterhånden, men den skal ikke besvære ridningen fra starten af. Ridevæster, eller springveste, som det egentligt er, er delt op i niveauer, hvor level 3 er det bedste. En ridevest er anbefagelig under ridebanespringning og hyggelige skovture. 🙂 En ridevest er desuden påkrævet ved springstævner på Klub-plan. En ridevest er der flere regler for på Dansk Rideforbunds hjemmeside. Hvis der er overskydende velkro på din ridevest, er det vigtigt at du klipper det af, da det kan sætte sig fast i blade og grene og strå.Håber at du kan bruge mine råd til noget og tusind tak for en god og inspirerende blog.

Comments are closed.