Tid hos frisøren og lidt sjove ideer til nyt garn!?

Ja, nu er det over et år siden jeg sidst har været ved frisøren, så synes det er på tide at få studset de lange lokker. Har ikke rigtig nogen ide om hvad jeg vil. Men vil nok gerne beholde de lange lokker men have noget pandehår igen. Det skal i hvert fald piftes NOGET kun op! Men så er det jo smart at man kan få så mange nye og smarte apps til sin tablet, så man kan se hvordan man kunne se ud. ha ha.. Jeg morede mig i hvert fald gevaldigt i går aftes mens Chili var i klub!

Lotus og jeg var friske og cyklede med Chili derned til Klub – Selvfølgelig med Lotus i cykeltraileren. Det gik godt og blev til en lille tur på 4 km. Jeg kan godt mærke jeg ikke kommer rigtig ud og løbe disse dage, hvor manden er på aftenhold. Der er gået helt kuk i planlægningen efter han byttede vagt med en kollega. Det gik ellers så godt med at få løbet er oppe på de 10 km nu ud i ét. Det er VILDT! og jeg er rigtig stolt af mig selv og glæder mig rigtig meget til at komme ud og løbe i weekenden.

Glæder mig til weekenden, hvor vi ABSOLUT ikke skal nogen verdens ting. Ingen aftaler eller noget fast! Bare kvalitetstid med mand og unger! Måske en tur i Leos Legeland, hvis vi “orker”. hi hi. Og så får vi playdates med hjem i dag efter skole og børnehaven. Lotus har sin veninde Josefine med hjemme og Chili hendes veninde, Stine – Så der er dømt liv og glade dage. Elsker fredage og huset fyldt af grinede unger.

Leave a Reply

Skriv et svar