Dagene går… Klokken slår!

Jeg havde ellers svoret jeg ikke ville blive en af dem, der laver indlæg angående hvor lidt jeg får opdateret bloggen, men det gør jeg altså nu! Det er nu ikke fordi der ikke sker noget, men dagene går bare i hastig fart. Arbejdsuge, weekend og arbejdsuge igen. Ungerne er startet op på deres fritidsaktiviteter og med Johns skiftearbejde, er det med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Chili går til gymnastik om tirsdagen, Lotus og jeg har afsat onsdag aften til gymnastik, hvor jeg også er træner på holdene. Torsdag går Chili i klub + jeg gerne vil ud og løbe og ”se” til hestene. Jo jo, der er nok at se til, men det er nu dejligt! Klager ikke – bestemt ikke. Og vi når jo det hele alligevel.
Chili har sat tandfeen på overarbejde. I denne uge er der røget hele 3 tænder og hun ser noget så sjov ud! Tandfeen har været her med nye støvletter, blade og penge. Lidt forskelligt – hvilket jeg synes er en god og betænksom Tandfe. Synes I ikke? Ha ha.

Leave a Reply

Skriv et svar