Sygt barn og lånehund…

Phoenix har været syg her i ugen med feber og udslæt. Vi troede først det var skoldkopper men det er det ikke – de er i hvert fald ikke blevet til mere de røde knopper han fik og feberen er heldigvis også væk. Måske det har været den berygtede tre-dages-feber?

I går fik vi vores lånehund hjem. Fido skal være her minimum til lørdag og hvis alt går godt – får han lov at være her længere. Han er simpelthen så dejlig en bette hund. Amen gu! Han er så glad hele tiden og vil lege og hente bold. Vi er helt solgt! smiley Det er Andy og Lisas hanhund som vi skal passe. Daisy er i løbetid og Fido er helt kulleret og så er det bedre han er væk fra sine fristelser og kan slappe lidt af hjemme hos os sammen med Keld.

John tog ud til Lars og Pia i går aftes i Dorf sammen med Lotus. John havde nogle planer sammen med Lars, der lige skulle falde på plads. Pias Chilli var der og Lotus og hende legede som om de aldrig havde gjort andet. De faldt godt i hak med det samme. Fantastisk.

Chili, Phoenix og jeg fik også lavet nogle små klip til Høgsted som han måske kan bruge til en musik video til en VM sang. Så det var noget med rødt og hvidt tøj og Dannebrog. he he. Det var nu meget sjovt og er lidt spændt på om han kan bruge de små klip vi lavede til ham. Vi manglede jo desværre Lotus til at synge med, da hun var ude med sin far.

Leave a Reply

Skriv et svar