Ølsmagning og 2xfødselsdag…

Fredag havde jeg en ufrivillig ferie-fridag alene med Phoenix. Han blev ringet hjem syg fra dagplejen i torsdags – og så var gode råd dyre. Jeg har heldigvis verdens mest forstående arbejdsplads – så jeg kunne sagtens tage en feriedag om fredagen. Heldigvis var Phoenix så frisk om aftenen, at hans far og mor sagtens kunne komme til Øl smagning i Forsamlingshuset i Ørum med vennerne. Lisa og Andy inviterede på pizza inden turen gik i forsamlingshuset.

Lørdag stod den på tømmermænd! Vi var igennem 12 øl og skulle jo hjælpe med at “rydde bordene” inden vi gik hjem. Om aftenen gik det løs igen. Denne gang til fødselsdag på Trøgdrupvej 9. Det var hyggeligt. Især også fordi Helle og Christian også kom fra Hjallerup. Der var også nogle nye vi ikke kendte, men det var bare en skøn aften. Dog hang vi lidt i bremsen fra fredagen. Men det gik!

Søndag var det lille Gry, der blev 1 år – og det skulle fejres. Menuen stod på hotdogs. Bestemt ikke dårligt! Og et kæmpe hit! Den ide kunne jeg godt finde på at kopiere.

Om tirsdagen var jeg til 1. bestyrelsesmøde med skolen. Lisa var sej og tog næst-formandsposten! SÅDAN! Godt jeg fik hende lokket med. hæ hæ. Da vi kom ud var der en bil der var kørt fra sin plads! Den hvide som i kan se på billedet. De havde glemt at trække håndbremsen. Heldigvis slap min røde for skrammer, men den blå var knapt så heldig. Vi fik taget billeder og sat seddel i ruden på den hvide. Hende i den blå var en fra skolebestyrelsen. Sikke noget.

t

Leave a Reply

Skriv et svar