Syge børn, er man ikke herre over…

Ih, jeg skulle have været oppe hos min veninde i dag og besøge hende og hendes lille Frida. Desværre var Fridas storesøster blevet syg med opkast og feber – så vi måtte igen, igen udskyde vores kaffeaftale. Det bliver sikkert med en baby på armen næste gang. Hi hi. Ikke nemt med de unger. Sidst var det vores Lotus, der var syg. I stedet tog jeg en tur til Brønderslev og fik købt lidt ting til mig selv og bagefter tog jeg op til AG og FP. De gav rundstykker og jeg lånte betonhammeren med hjem til weekendens projekter. Vi er i fuld gang med at bygge til og rive ned. Det bliver så godt.
I dag skinner solen og der er 10 grader udenfor. Virkelig lækkert. Har været meget ude i dag og nydt solens stråler. Det gør en så glad, når solen skinner.

Leave a Reply

Skriv et svar