42. uge (41+0)

Ja, så ramte jeg også 42. uge (41+0). Puha – det er altså ikke for sjov. Var ved jordemoderen i dag. Der er desværre intet tegn på han vil ud lige nu. Det var lidt af en mavepuster – især når jeg kun har fået sammenlagt 4 timers søvn på to døgn pga. regelmæssige veer på 5 min imellem i næsten to dage i træk over flere perioder. De har så desværre ikke givet en dyt. Så næste gang der kommer en ve, så ignorerer jeg den og slår den ned med Panodil og “laver en Maude”(Går i seng)! Fik tjekket blodtryk og urin også – alt var tip-top. Baby har det også fint derinde. Denne jordemoder skød ham til 3700 gram. Det er vidst det rene gætværk! ha ha.
Nå men, nu er planen at onsdag får jeg første hindeløsning af min jordemoder, så endnu en om torsdagen, hvis der ikke er sket noget. Fredag prikker de vandet og lørdag får jeg piller jeg skal tage for at sætte veer i gang, HVIS der ikke sker mere. Så, han er ude inden næste uge – det er underligt at tænke på. Stædige lille baby. Han har det for godt i maven. he he.

Havde ellers en dejlig weekend. John byggede på livet løs herhjemme og jeg fik gjort hovedrent – igen! Pigerne og jeg fandt cyklerne frem og cyklede op og handle hos Købmanden. En 6 km lang cykeltur. Det var dejligt at komme ud, selvom det var lidt besværligt at få plads til maven, når jeg cyklede. Der skulle ikke meget overtalelse til for at få lov at få en is i solen hos Købmanden.


I går søndag tog pigerne og jeg ud for at handle ind og tog en tur på legepladsen i Hjallerup for lige at komme ud i det dejlige forårsvejr.

Leave a Reply

Skriv et svar