Stjerneskud & en tur i skoven…

Vi fik gjort lidt rent i huset fra morgenstunden og bestemte os for at indløse alle de flasker vi havde liggende. Det gav da en hel del og vi besluttede os for at købe et stjerneskud til hver + en varm leverpostej og friskbagt franskbrød. Åh, der er virkelig ikke noget bedre. Men, vi kunne knapt spise stjerneskuddet op – så meget mad var der i det. Det smagte godt – men vi måtte give op og levne. Leverpostejen gemte vi til eftermiddagskaffen i stedet sammen med ungerne.
Over middag tog vi en tur i Hammer Bakker. Vi ville ud og se hvor Køreforeningen skal køre på lørdag. Birgitte og jeg skal med, dog på hesteryg. Der var så smukt derude efter der havde regnet. Vi fandt et økologisk bageri inde midt i skoven og vi kunne godt mistænke lidt, at det er det bageri vi skal runde på turen med køreforeningen på lørdag. Det bliver så hyggeligt og vi glæder os rigtig meget. John skal også med – men har fået kørelejlighed i en anden vogn. Rigtig godt vi kan komme sammen af sted. Bitten og Jørgen har været så søde, at de vil passe ungerne i mens og så kommer vi til aften og giver pizza. Tror det bliver den bedste dag LÆNGE!
Mens far var ude og hente foder til hestekrikkerne, puttede jeg ungerne i bad og nød, at se dem pjatte og pjaske i vandet. Elsker bare de stunder, mere end alt andet!

Og så lige tilsidst et lille billede til ære for de skøre i Ravnstrup! En lang historie kort – Jeg havde klokket i ønskesedlen til John herinde på vores side og var kommet til at skrive, at han ønskede sig bl.a. en Ariel Barbiedukke. He he. Det blev, der grint meget af – og hvad gør John så efter aftenmaden – Jo, han sætter sig til at lege med de små dukker. He he – Det måtte vi jo lige have et billede af.

5 thoughts on “Stjerneskud & en tur i skoven…

Leave a Reply

Skriv et svar