Mer’ fjolleri…

Dagen i dag er ikke blevet brugt på så meget. Jeg har jo sovet det meste af dagen væk, men stod da op og kom med ind og hentede ungerne fra pasning. John tog ud til Bjarne lige inden aftensmaden. Ungerne hjalp mig med at lave mad og dække bord og så var der ellers tid til sjov og ballade. Da vi havde spist fik vi skruet godt op for ungernes ynglings numre og dansede løs i stuen med ungerne. John med Chili og jeg med Lotus. Det er bare det sjoveste. Vi fik en god times tid til at gå med at lege med ungerne og rydde af bordet. Ungerne blev puttet og vi voksne satte os i sofaen og snakkede lidt inden jeg skulle af sted på job. Når jeg kommer hjem i morgen tidlig – så har jeg weekend! smiley

Er lidt trist over vi ikke kom af sted til vognkursus i dag. Vores træner aflyste i går aftes. Men, så er vi bare endnu mere klar til næste torsdag. Lur mig, om vi ikke selv går i krig med noget træning herhjemme inden også.

I dag kom der også indkaldelse til en speciallæge i Aalborg, hvor jeg skal ud og have lavet nogle undersøgelser. Jeg er ikke specielt glad for det og må indrømme jeg frygter selve undersøgelsen og også resultatet…smiley
Finn kom lidt til skade i dag. Harley og Finn var oppe og toppes for første gang – nogen sinde. Harley fik lavet en flænge over Finns øje. Ikke noget voldsomt, men det gjorde ondt på Lille Finn. Vi har puttet lidt ‘patsavle’ på og ellers holder vi øje med det. Men, jeg tror ikke der går betændelse i det. Det var bare synd, at de lige skulle slås og det skulle gå så voldsomt til. Nå, men mon ikke de har fået styr på rangen i huset nu?!?

I morgen skal John op til AG og FP for at hjælpe dem med Projekt-Køkken. De skal have målt op og lavet tegning af hvordan det skal se ud. Det har han lovet at hjælpe dem med. Ungerne og jeg har aftalt vi skal ind efter Bland-selv-slik, når jeg står op og henter dem om eftermiddagen.

Jeg har også en plan om at gøre Jens lidt fin til han skal med i byen på lørdag. Han kunne godt trænge til at få vasket “sokkerne”. De er nemlig ikke helt hvide mere. Og ellers skal jeg have vasket mit ridetøj, handsker og underlag – så vi er fit for fight til turen. Birgitte kommer her lørdag morgen og så kører vi sammen til Hammer Bakker! Det bliver den bedste tur nogensinde – det er jeg sikker på!!!

Søndag skal gå med reparation af Fiaten. Der er blevet købt i dyre domme ind til den. Bjarne har lovet at hjælpe John med det. Eller, det er nok mere John, der skal kigge på og Bjarne, der fixer den. Og sørme om der ikke også kom en invitation til aftensmad i Ravnstrup og playdate til Chili hos Julie! Altså!! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar